Φυσικό Αέριο - Εγκατάσταση φυσικού αερίου - Επιδότηση φυσικό αέριο

Γιατί να επιλέξετε φυσικό αέριο για το χώρο σας;

  1. Γιατί η εξοικονόμηση χρημάτων από την κατανάλωση της συγκεκριμένης πηγής ενέργειας είναι το βασικό της προσόν σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης.
  2. Γιατί στην περίπτωση που χρειάζεται να αλλάξετε το δίκτυο εγκατάστασης κεντρικής θέρμανσης για ένα ολόκληρο οίκημα το κόστος είναι εξαιρετικά χαμηλό καθώς απαιτείται μόνο η αντικατάσταση καυστήρα, μία εργασία γρήγορη που μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και κατά τη διάρκεια του χειμώνα χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα στα διαμερίσματα που εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο δίκτυο θέρμανσης.
  3. Γιατί είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση του με παροχή θέρμανσης ή και ζεστού νερού χρήσης στο εγκατεστημένο δίκτυό σας, τη στιγμή που το χρειάζεστε, χωρίς να προηγηθεί παραγγελία καυσίμου προς κατανάλωση.
  4. Γιατί γλιτώνετε από την εγκατάσταση δεξαμενής πετρελαίου με ό,τι αυτό συνεπάγεται π.χ. δυσάρεστες οσμές, ακάθαρτοι χώροι λεβητοστασίου από τα υπολείμματα πετρελαίου.
  5. Γιατί ο μετρητής που τοποθετείται στο χώρο σας, παρέχει τη δυνατότητα απόλυτης ακρίβειας κατά τη μέτρηση της κατανάλωσης και άρα ο λογαριασμός που λαμβάνετε και καλείστε να πληρώσετε αφορά ακριβώς στην κατανάλωση που κάθε φορά έχετε πραγματοποιήσει.
  6. Γιατί πρόκειται για μία πράσινης μορφής ενέργεια, ιδιαίτερα φιλικής προς το περιβάλλον με εξαιρετικά μειωμένους ρύπους.
  7. Γιατί μπορείτε να πετύχετε πραγματική αυτονομία θέρμανσης σε συνδυασμό με παροχή ζεστού νερού χρήσης (τη στιγμή που το χρειάζεστε) και οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας κατά το μαγείρεμα με ένα και μόνο δίκτυο εγκατάστασης.

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία μας για να εγκαταστήσετε δίκτυο φυσικού αερίου στο δικό σας χώρο

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και ασφάλεια όλα τα στάδια που απαιτούνται για τη σύνδεση του χώρου σας με φυσικό αέριο.

Έμπειρος και εξειδικευμένος συνεργάτης μας επισκέπτεται το χώρο σας για να προτείνει τις αλλαγές  και τις βελτιώσεις που απαιτούνται προκειμένου να επιτευχθεί με ασφάλεια η εγκατάσταση του δικτύου φυσικού αερίου.

Στη συνέχεια η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εκπόνηση μηχανολογικής μελέτης καθώς και οικονομικής προσφοράς για το δίκτυο εγκατάστασης φυσικού αερίου στο χώρο σας και σας τις παραχωρεί.

Επίσης σας ενημερώνουμε για την ύπαρξη οποιουδήποτε προγράμματος χρηματοδότησης (ΕΣΠΑ ή της ΕΠΑ) βρίσκεται σε εξέλιξη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που επιλέξατε να τοποθετήσετε δίκτυο φυσικού αερίου στο χώρο σας , σας παρέχουμε λίστα με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή σας στο εν λόγω πρόγραμμα, ενώ σας παρέχουμε βοήθεια και στη συμπλήρωση και κατάθεση της αίτησης εφόσον το χρειάζεστε.

Και φυσικά, αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες για την εγκατάσταση του δικτύου φυσικού αερίου στο χώρο σας με αποτέλεσμα να σας παραδίδουμε ένα δίκτυο έτοιμο προς χρήση.

Σημειώνουμε δε, πως οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε τη βοήθειά μας ή κάποια επιπλέον εργασία σχετικά με το νέο σας δίκτυο θέρμανσης, είμαστε στη διάθεσή σας.

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία μας για τη συντήρηση του καυστήρα σας

Μετά το πέρας των εργασιών εγκατάστασης ενός δικτύου φυσικού αερίου και κατόπιν χρήσης του, απαιτείται συντήρηση για τη συνέχιση της σωστής και οικονομικής λειτουργίας του.

Απευθυνθείτε στην εταιρεία μας για τη συντήρηση του καυστήρα σας οικονομικά, υπεύθυνα και με απόλυτη ασφάλεια  και συνεχίστε να απολαμβάνετε απρόσκοπτα τα οφέλη της πηγής ενέργειας που έχετε επιλέξει για το χώρο σας.

Η άμεση εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό και τις ασυναγώνιστες τιμές μας αποτελούν τη λύση για εσάς.

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία μας για τις πιθανές βλάβες κατά τη λειτουργία του δικτύου εγκατάστασης φυσικού αερίου στο χώρο σας

Κάθε έμπειρη εταιρεία με σεβασμό στον πελάτη οφείλει να βρίσκεται δίπλα του στην περίπτωση παρουσίας οποιουδήποτε προβλήματος.

Με σεβασμό στον πελάτη και απόλυτη προσήλωση στις απαιτήσεις του αντιμετωπίζουμε κάθε περίπτωση βλάβης που μπορεί να δημιουργηθεί

Παροχή και εγκατάσταση λέβητα αερίου

Η εγκατάσταση ενός λέβητα αερίου μπορεί να περιορίσει κατά πολύ το κόστος κατανάλωσης καυσίμου συγκριτικά με ένα λέβητα πετρελαίου. Σε συνδυασμό τώρα με το γεγονός ότι η εγκατάσταση αυτόυ του συστήματος θέρμανσης συχνά επιδοτείται από προγράμματα του ΕΣΠΑ, πράγμα το οποίο μας διευκολύνει οικονομικά, αποτελεί μία ιδιαίτερα οικονομική λύση και στην εγκατάσταση αλλά και στο κόστος κατανάλωσης.

Ο λέβητας αερίου μπορεί να λειτουργήσει με όλων των ειδών τα τερματικά και να μας παρέχει και  ζεστό νερό χρήσης όσο βρίσκεται σε λειτουργία. Σε ειδικές περιπτώσεις μάλιστα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έναν λέβητα αερίου για να παράγουμε ψύξη στο χώρο μας.

Αν επιθυμείτε μία νέα εγκατάσταση (π.χ. λέβητα αερίου ο οποίος  θα συνδυαστεί με ένα δίκτυο ενδοδαπέδιων σωληνώσεων ή σώματα καλοριφέρ ή fan coils) για θέρμανση του χώρου σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα έκδοσης μελέτης σχετικής με τις ανωτέρω εργασίες.