Ενεργειακό Τζάκι - Εγκατάσταση και παροχή

Η ύπαρξη ενός απλού τζακιού μπορεί να προσφέρει τη θαλπωρή που χρειαζόμαστε ή να αποτελέσει σημείο συνάντησης των ενοίκων του σπιτιού. Η ύπαρξη όμως ενός ενεργειακού τζακιού στο σπίτι μπορεί να λύσει το πρόβλημα της θέρμανσης σε ολόκληρο το χώρο του σπιτιού.

 

Τι είναι όμως τα ενεργειακά τζάκια; Είναι κλειστού τύπου εστίες καύσης ξύλου ή πέλετ με πυρίμαχο τζάμι. Το τζάμι εμποδίζει την έξοδο του θερμού αέρα, που υπάρχει στο σπίτι, από την καμινάδα, έχοντας ως αποτέλεσμα την μικρότερη κατανάλωση καυσίμου, αφού αξιοποιείται στο έπακρο η θερμογόνος απόδοσή του.

 

Αν συνδέσουμε το ενεργειακό τζάκι με σώματα καλοριφέρ ή ενδοδαπέδιο σύστημα θέρμανσης πετυχαίνουμε τη σωστή θέρμανση ολόκληρου του χώρου μας και όχι ενός μεμονωμένου σημείου.

 

Αν επιθυμείτε μία νέα συνδυαστική εγκατάσταση (π.χ. ενεργειακό τζάκι το οποίο  θα συνδυαστεί με ένα δίκτυο ενδοδαπέδιων σωληνώσεων ή σώματα καλοριφέρ) για θέρμανση του χώρου σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα έκδοσης μελέτης σχετικής με τις ανωτέρω εργασίες.